El Fraikin torna al tercer lloc per la derrota contra el Bidasoa (29-27)

El porter José Manuel Sierra és un autèntic mur, que evita el triomf granollerí a Irun

Esports

El Fraikin torna al tercer lloc per la derrota contra el Bidasoa (29-27)
El Fraikin torna al tercer lloc per la derrota contra el Bidasoa (29-27) | Arrate Morales / Fraikin Granollers

El Fraikin Granollers ha cedit el segon lloc al Bidasoa després de perdre el transcendental partit a Irun, per 29 a 27. L'equip granollerí va fer un gran partit, però es va trobar amb les aturades de José Manuel Sierra sota els pals, que va minvar l'efectivitat vallesana de cara a porteria.

Aquest era el duel pel segon lloc, que es va decantar pels bascos. Al descans, el Bidasoa ja guanyava amb un avantatge de dos gols (15-13), però a la represa hi ha hagut molta alternança a l'electrònic. De fet, el Granollers ha arribat als últims quatre minuts amb dos gols d'avantatge (25-27), però aleshores s'ha vist el millor Sierra, que ha estat un veritable mur i ha aconseguit capgirar l'electrònic a base de bones intervencions fins guanyar el partit, 29 a 27. "S'ha decidit per la bona actuació de Sierra. Quan el porter et fa un 40% d'aturades i té una quantitat molt gran d'encerts en llançaments de 6 metres, vol dir que ho està fent molt bé. A més que tu també trobes situacions clares de llançament", explicava el tècnic granollerí Antonio Rama, que afegia: "els últims minuts, el seu porter a tancat la porteria".

Quan falten quatre jornades per acabar la temporada de la lliga d'Asobal, el Fraikin és el tercer classificat amb 37 punts, a 1 del segon, el Bidasoa. Els granollerins necessiten no fallar i esperar l'errada dels bascos. El pròxim partit del Fraikin serà diumenge al Palau contra el Cuenca; i el Bidasoa visitarà el Torrelavega.

Edicions locals