L'AE Carles Vallbona puja a la Segona Catalana

Judit Jiménez seguirà com a entrenadora i el cos tècnic incorpora Lucia Bregar, del CV Barça

Esports

L'AE Carles Vallbona puja a la Segona Catalana
L'AE Carles Vallbona puja a la Segona Catalana | Xavier Solanas / SomGranollers

L'AE Carles Vallbona va celebrar diumenge l'ascens del sènior femení a la Segona Catalana, que era l'objectiu que s'havia marcat des de l'inici de la temporada. L'equip granollerí de vòlei s'ha reforçat en el tram final del curs amb les jugadores juvenils per aconseguir, el més aviat millor, el preuat ascens de categoria. Finalment, el club i l'afició van celebrar diumenge a Can Bassa l'ascens amb una victòria contra el segon classificat, el CV Sagrat Cor, per 3 a 0. 

L'equip dirigit per Judit Jiménez ha aconseguit pujar de categoria quan encara queden dues jornades per acabar la fase d'ascens. "Reconec que ha estat molt complicat l'ascens perquè era l'aspiració de l'equip i al tram final es va haver de deixar algunes jugadores fora perquè juguessin juvenils. No ha estat gens fàcil, però l'entrenadora ho ha gestionat molt bé i cal felicitar tota la plantilla", explica el president del club, Joan Carles Marín, que es mostra molt feliç amb els resultats. "Com a club, hauríem d'estar a la Primera Catalana, però per diverses raons no hem consolidat un equip en les categories superiors. Crec en el nostre projecte i ara pugem a la Segona Catalana". 

La planificació esportiva del club ja s'ha iniciat i el president ha confirmat la continuïtat de Judit Jiménez com a entrenadora la temporada vinent. Amb tot, des de l'entitat s'ha reforçat el cos tècnic amb el fitxatge de la tècnica Lucia Bregar, que en les tres últimes temporades ha entrenat l'equip de la Superlliga del CV Barça. "Volem crear una bona base al sènior per pujar a la Primera Catalana i consolidar el projecte", assenyala Marín, que considera clau la incorporació de Bregar, a banda d'altres jugadores per reforçar la plantilla de l'equip absolut. 

La intenció del club és crear dos amateurs amb la continuïtat del projecte de la Segona Catalana i un equip nou a la Quarta Catalana. 

La previsió del club és presentar la pròxima temporada 31 equips femenins, amb prop de 340 esportistes. Per això l'AE Carles Vallbona treballa per encabir els conjunts ente els pavellons de Can Bassa i El Tub. 

A més, serà una campanya especial perquè el club celebrarà un quart de segle des de la seva fundació esportiva. 

Edicions locals