Es decideix la seu de la final a quatre de la Copa Asobal

El Fraikin Granollers acomiadarà la temporada 2021-2022 amb la disputa del títol estatal el 4 i 5 de juny

Esports

| JL. Recio / RFE Balonmano

Saragossa serà l'escenari de la Copa Sacyr Asobal 2022, que tindrà lloc el 4 i 5 de juny. Aquesta competició enfronta els quatre millors equips classificats de la primera volta de la lliga d'Asobal, així que el Fraikin optarà a un nou títol contra el BM Logroño, el Bidasoa Irun i el FC Barcelona. Aquesta competició servirà per acomiadar la temporada i el campió obtindrà una plaça per a Europa.

La competició s'hi jugarà en un format de final a quatre amb dues semifinals i la preuada final. Les eliminatòries es decidiran per sorteig i tindrà com a caps de sèrie el Barça i el Bidasoa, així que el Fraikin ja sap quins són els seus dos possibles rivals. Com és habitual, en aquesta competició el Barça també és el principal favorit i encadena deu triomfs. Aquesta edició serà la primera que després de l'esclat de la pandèmia està permès l'aforament al complet pels espectadors.

El Fraikin Granollers ha guanyat una vegada la competició i ha quedat en tres ocasions subcampió. La temporada 1993-1994 els granollerins van aixecar el títol, mentre que els cursos 2013-2014, 2014-2015 i 2016-2017 va perdre la final contra el rei de la Copa Asobal, el Barça. 

La Minicopa Asobal

El BMG també participarà en l'edició de la Minicopa Asobal, de categoria juvenil. La competició comptarà amb representants dels quatre clubs participants en la Copa Asobal i d'altres clubs locals. 

Edicions locals