L'increment de preu de les matèries primeres atura les obres de les piscines interiors del CNG

L'Ajuntament assegura que està mantenint converses amb l'empresa adjudicatària per trobar solucions

Societat

Les obres de les antigues piscines cobertes del CNG han quedat aturades
Les obres de les antigues piscines cobertes del CNG han quedat aturades

Les obres de reforma de les antigues piscines interiors del Club Natació Granollers (CNG) s'han aturat fa uns dies. Segons ha indicat l'Ajuntament de Granollers, l'increment de preu de les matèries primeres ha suposat l'afectació en l'execució de les obres d’adequació i millora de l’accessibilitat i la seguretat de les piscines municipals, que es van adjudicar a l'empresa Abolafio el desembre de l'any passat.

L'Ajuntament de Granollers ha explicat que està mantenint converses amb l'empresa adjudicatària per trobar solucions. El projecte de reforma de les dues piscines interiors, que tenen una antiguitat de més de 50 anys i presentaven greus danys constructius, tenia un pressupost d'uns 4 milions d'euros, i també inclou la construcció d'un nucli de comunicacions i un mòdul de vestidors. Els treballs tenien un termini d'execució de 14 mesos, per la qual cosa la previsió inicial era que s'acabessin el primer trimestre de l'any vinent.

Al març es va començar l'enderroc de les dues piscines interiors per a reformar-les íntegrament. Ara tots els treballs estan aturats.

Edicions locals