Crema una nau amb cartró i maquinària a l'avinguda Europa

Els Bombers hi han desplaçat 15 dotacions que treballen en l'extinció des de les 6 h

Societat

Els Bombers treballant aquest matí amb l'incendi ja confinat
Els Bombers treballant aquest matí amb l'incendi ja confinat | A.Inserte

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat 15 dotacions a un incendi que s'ha produït aquesta matinada a una nau d'uns 1.000 metres quadrats de l'avinguda Europa de Granollers. Els Bombers han rebut l'avís poc abans de les 6 h i, quan hi han arribat, el foc estava totalment desenvolupat.

Des de llavors, Bombers treballa en l'extinció de l'incendi que ha cremat cartró i maquinària en aquesta nau del polígon industrial Palou Nord. Tot i que s'hi mantenen les tasques d'extinció, les flames que s'han pogut veure fa unes hores ja estan apagades.

Cap a les 9 h, els Bombers han indicat que l'incendi està confinat i han pogut evitar la propagació del foc a la nau del costat.

Bombers de la Generalitat hi ha activat el Grup d'Estructures Col·lapsades per valorar l'estabilitat estructural de l'edifici. Juntament amb arquitecte municipal han revisat l'estructura i han valorat que hi ha afectació, ja que hi ha zones de la coberta en estat precari.

Abans de les 11 h els Bombers han donat l'incendi per estabilitzat, i segueixen remullant l'espai. Amb el suport de maquinària pesant, s'ha retirat les piles de cartró a l'exterior de la nau per poder remullar millor tot el contingut cremat.

Edicions locals