EnRaonar debat sobre la mobilitat sostenible amb Manel Ferri i Núria Pérez Sans

Es tracta de la tercera conversa del cicle 'Democràcia i Pensament', que tindrà lloc dijous a la Sala Tarafa

Societat

Manel Ferri i Núria Pérez
Manel Ferri i Núria Pérez | EnRaonar

El col·lectiu EnRaonar obre un nou debat, en aquesta ocasió centrat en les desigualtats del sistema actual de mobilitat i les possibles alternatives. Amb el títol Democràcia i mobilitat sostenible, la tercera xerrada del cicle Democràcia i Pensament anirà a càrrec dels tècnics Manel Ferri Tomàs i Núria Pérez Sans, que debatran en un col·loqui conduït pel periodista d'El 9 Nou, Ferran Polo. L'acte tindrà lloc a les 19 h a la Sala Tarafa.

Manel Ferri és tècnic de mobilitat a l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic de la Diputació de Barcelona. Cofundador i actualment vicepresident de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic i membre del consell d’administració de la primera empresa de carsharing a Espanya (Avancar). També és membre de la junta d’ASIMUS i del patronat de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura. Amb anterioritat, ha estat membre del consell d’administració de TMB i responsable del Departament de mobilitat de CCOO a Catalunya i Espanya. L’any 2016 va rebre el premi europeu Talent de la Mobilitat en el marc del Saló dels Transports Públics de París. Col·labora amb la Fundació Comana i l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball.

Núria Pérez és geògrafa especialitzada en recerca aplicada sobre planificació i gestió de la mobilitat metropolitana i urbana a l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona i covicepresidenta de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic. "És interessant la seva mirada sobre la qüestió perquè és una mirada feminista", destaquen des d'EnRaoinar. De fet, el passat 15 de març va participar en el fòrum El transport públic és cosa de dones?, organitzat per la PTP (associació Promoció del Transport Públic).

Edicions locals