Diumenge se celebrarà l'excursió popular de Granollers, organitzada per l'AEG i Mans Unides

L'entitat, que enguany celebra el seu 50è aniversari al Vallès Oriental, recapta diners per a tallers formatius de jovent al Congo

Societat

Diumenge se celebrarà l'excursió popular de Granollers, organitzada per Mans Unides
Diumenge se celebrarà l'excursió popular de Granollers, organitzada per Mans Unides

Mans Unides celebrarà aquest diumenge l'excursió popular de Granollers. Serà la 39a edició i preveu un recorregut de 15 km. La marxa sortirà de la Porxada a les 8.30 h. Per a la marxa sense esmorzar cal inscriure's gratuïtament el mateix dia, a la sortida; i per a la marxa amb esmorzar solidari –amb un donatiu de 5 euros en benefici de Mans Unides– cal inscriure's fins al dia 12 a l'Agrupació Excursionista, al Gra o a la seu de Mans Unides (c. Anníbal, 60).

Enguany, Mans Unides recapta fons per a tallers formatius de jovent al Congo. Concretament, la campanya del 2022 recapta fons per a un programa de formació i integració socioeconòmica del jovent de Kisantu, a la República Democràtica del Congo. El cost total del projecte és de 79.432 euros, dels quals el 84,4% –67.000 euros– els aportarà l'entitat.

Per recaptar fons, Mans Unides reprèn activitats que la pandèmia va obligar a aturar, com les col·laboracions a instituts i la Festa Solidària a la plaça de la Porxada, que serà l'11 de juny.

Concert del 50è aniversari

D'altra banda, Mans Unides celebrarà el dissabte 28 de maig (20 h), al Teatre Auditori de Granollers, un concert de celebració dels 50 anys de l'entitat al Vallès Oriental. El concert, G de Gòspel canta els 10 anys de Roc & Gòspel, anirà a càrrec de G de Gòspel, l'agrupació de cors de gòspel dirigits per Gerson Gelabert, tots de l'entorn del Vallès Oriental.

D'aquesta manera el cor Roc & Gòspel de la Roca del Vallès, iniciat pel director Ramon Escalé, celebrarà també el seu 10è aniversari. En total hi haurà fins a 75 cantants a escena, amb solistes convidats i 6 músics professionals. El concert farà un recorregut musical de les cançons més destacades que han format part del seu repertori durant aquests anys. La presentadora de l'acte serà Maria Fernández Vidal. Les entrades estan a la venda des de dilluns.

Edicions locals