El Fraikin evita el Barça a la semifinal de la Copa Asobal

Es jugarà el bitllet per a la final contra el Bidasoa Irun, el 4 de juny

Esports

| Arrate Morales / Fraikin Granollers

El Fraikin Granollers ha evitat el principal favorit de la Copa Asobal a les semifinals, el FC Barcelona. L'Ajuntament de Saragossa ha acollit avui dijous el sorteig de la 32a edició de la Copa Sacyr Asobal, que tindrà lloc el 4 i 5 de juny. L'equip dirigit per Antonio Rama s'hi jugarà el passi a la final contra el Bidasoa Irun i l'altra eliminatòria serà entre el Barça i el BM Logronyo La Rioja.

El sorteig era dirigit perquè hi havia dos caps de sèrie amb Barça i Bidasoa, així que el Fraikin era conscient que s'hi jugaria el passi a la final contra un d'aquests dos equips. Finalment, el duel de les semifinals serà contra l'equip basc, amb qui precisament s'hi juga el segon lloc de la lliga Asobal. Al sorteig hi havia el porter Marc Guàrdia, que confia que es desplaci molta afició a Saragossa: "Nosaltres hem vingut en un moment i espero que l'afició faci el mateix. Cada cop tenim més afició a Granollers, més endollats. Tenim l'oportunitat de guanyar aquesta Copa Asobal. Animo a la nostra ciutat a anar-hi a Saragossa i gaudir amb nosaltres". "Si ens classifiquem per a la final podríem jugar un altre derbi més i seria molt emocionant", explicava Guàrdia, sobre la possibilitat de jugar la final contra el Barça. 

El Fraikin Granollers ha guanyat una vegada la competició i ha quedat en tres ocasions subcampió. La temporada 1993-1994 els granollerins van aixecar el títol, mentre que els cursos 2013-2014, 2014-2015 i 2016-2017 va perdre la final contra el rei de la Copa Asobal, el Barça. 

La Minicopa Asobal juvenil

També es disputarà la mateixa setmana la Minicopa Asobal juvenil amb vuit equips participants. EAl grup B hi ha el KH-7 Granollers, que jugarà contra el Barça, el Huesca Lasaosa i el BM Almogávar; i al grup B, Bidasoa Irun, Logronyo La Rioja, Dominicos i Moncayo-Casablanca. 

Edicions locals