El CBG masculí lidera la segona fase en solitari amb tres triomfs

L'equip de Toni Olivares necessita un triomf per passar a la final a vuit per l'ascens a la lliga EBA

Esports

| Arxiu

El sènior masculí del Club Bàsquet Granollers va pel camí de disputar la final a vuit i somiar amb l'ascens a la lliga EBA. L'equip dirigit per Toni Olivares encadena tres triomfs de la segona fase per l'ascens i lidera el grup 3 en solitari, amb tan sols una derrota.

La jornada passada va guanyar contra el Cerdanyola (68-59) i va ser una doble victòria perquè també va emportar-se el basket average entre els dos equips. Els granollerins van ser millors que els del Vallès Occidental, excepte en el tercer quart. Tot i que l'avantatge dels del bàsquet del carrer Girona va ser suficient per mantenir-se per davant a l'electrònic a l'inici de l'últim quart (46-44) i aleshores van demostrar ser-hi millors amb un parcial demolidor, de 22 a 15. El màxim anotador granollerí va ser Carles Homs, amb 17 punts.

El CBG té més a prop la desitjada final a vuit amb el triomf contra el Cerdanyola quan només queden dues jornades per acabar la segona fase. Si dissabte, el Granollers guanya a la pista de l'Ipsi, s'asseguraria el passi a la següent ronda; i si perd el Montgat contra el Cerdanyola, el CBG ja hauria guanyat la primera plaça del grup 3. L'última jornada de la fase per l'ascens tindrà lloc el 28 de maig i el CBG visitarà el Montgat.

Edicions locals