El Club Atlètic suma una dotzena de medalles en el màster català

Nídia Borget destaca amb dues medalles i un rècord català en els 2.000 metres obstacles

Esports

El Club Atlètic suma una dotzena de medalles en el màster català
El Club Atlètic suma una dotzena de medalles en el màster català | CAG

El Club Atlètic Granollers va sumar una dotzena de medalles en el Campionat de Catalunya màster a l'aire lliure, que va tenir lloc el passat diumenge a Castellar del Vallès (Vallès Occidental). La delegació granollerina va celebrar el català amb vuit medalles d'or i quatre de plata. 

D'entre les fites aconseguides hi ha el rècord català de Nídia Borget en els 2.000 metres obstacles, que li va servir per penjar-se un or amb un registre de 7 minuts i 38 segons. A més, la granollerina també va penjar-se un segon or amb el relleu mixte de 4x400 metres amb Matias Danieluk, Marisa Zapata i Xavi Roca. La resta de medalles d'or van ser en salt de llargada amb Mónica Navarro –també, en triple salt–, Matias Danieluk i Jaume Vila; en salt d'alçada, Pat Vidal; i al relleu de 4x100 mixte. Les quatre medalles de plata van ser per Vidal, en salt de llargada; David Marsol, en 3.000 metres obstacles;  Alejandro San Nicolás, en martell; i Marisa Zapata, en 800 metres. 

Celebració dels 90 anys

El Club Atlètic Granollers està d'enhorabona perquè enguany celebra 90 anys i divendres iniciarà els actes de commemoració amb la presentació del rànquing històric de marques d'atletes d'aquestes nou dècades. El club farà públic les dades obtingudes entre els anys 1932 i 2022. 

Edicions locals