La gimnàstica artística del CNG celebra el seu 50è aniversari

El Parquet acollirà divendres un festival amb els 135 esportistes de la secció de l'entitat esportiva

Esports

La gimnàstica artística del CNG celebra el seu 50è aniversari
La gimnàstica artística del CNG celebra el seu 50è aniversari | CNG

El Pavelló Municipal d’Esports El Parquet es prepara per acollir els 50 anys de gimnàstica artística del Club Natació Granollers amb un Festival que commemorarà aquest mig segle de vida, i que tindrà lloc divendres a les 21.15 hores. Segons informa el club, pràcticament ja s'han venut totes les entrades i l'acte tindrà com a protagonista els 135 esportistes de la secció del club, a banda dels convidats, i exgimnastes internacionals del CNG,  Pablo Ibañez, Juani Calvo, Gladis Pujol, Mariona Ros o Lluna Casanovas. 

El festival està pensat per fer transportar el públic a diferents mons de fantasia, que s’aniran descobrint a través de les acrobàcies i coreografies, a ritme de música i joc de llums. També hi haurà moments per a homenatjar els gimnastes que aquest any han decidit posar fi a la seva trajectòria esportiva, així com per a recordar la història de la gimnàstica granollerina.

La gimnàstica del CNG va néixer el 1972 amb la inauguració del primer gimnàs (on actualment se situa la sala de fitness), tenint com a primer entrenador a Lluís Martínez. A partir d’aquí es va apostar per aquest esport olímpic, formant esportistes i promocionant la gimnàstica arreu. Destaca, de la història de la secció, moments gloriosos com la participació de l’Aurora Morata als Jocs Olímpics de Moscou’80 o la de Gervasio Deferr amb l’or en salt de poltre a Sydney 2000, la inauguració de l’actual sala de gimnàstica al 2010 i que havia estat traslladat provisionalment a Roca Umbert durant les obres... i alguns moments tristos com la guspira que va incendiar el gimnàs l’any 1994.

Edicions locals