La pedagoga Agnès Boixader serà la pregonera de l'Ascensió

L'acte que enceta les Fires i festes tindrà lloc dimarts al vespre a la Sala Tarafa

Societat

La pedagoga Agnès Boixader serà la pregonera de l'Ascensió
La pedagoga Agnès Boixader serà la pregonera de l'Ascensió

El pregó de l'Ascensió 2022 serà pronunciat per la mestra Agnès Boixader i Corominas aquest dimarts 24 de maig a les 19.30 h a la Sala Tarafa. És l'acte que enceta les Fires i festes a la ciutat. Abans del pregó, a les 18.45 h tindrà lloc la recepció a la pregonera a l'Ajuntament de Granollers i tot seguit els gegants grossos de la ciutat, l'Esteve i la Plàcida, en cercavila acompanyaran la pregonera fins a la Sala Tarafa.

Agnès Boixader i Corominas, nascuda a la Nou de Berguedà l'any 1952. Filla de miner i cuinera, mare del Marc i la Marta. Llicenciada en Filosofia i Lletres (Secció d'Història Contemporània) per la UAB, mestra de Català per la UPC i doctora en Didàctica de les Ciències Socials per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estat professora de l’Escola Pia de Granollers durant, gairebé, 40 anys. I, ha estat professora associada de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB. Des del 1997 i fins al 2015 també va ser membre del grup d'Ètica de l'ICE de la UAB.

Compromesa amb la ciutat i amb l’educació, actualment és voluntària educativa de Rella-Gr, col·labora amb EnRaonar per construir democràcia i és membre del Consell assessor de Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.

Edicions locals