Segona fira d'entitats esportives a les places

Hi participaran 17 clubs amb parades i exhibicions

Esports

Segona fira d'entitats esportives a les places
Segona fira d'entitats esportives a les places

Dissabte tindrà lloc a Granollers la segona Fira d'entitats esportives al carrer, una mostra de l’oferta esportiva de la ciutat per tal de donar a conèixer els diferents clubs i promoure la pràctica de l’esport. La fira se celebra, de 10.30 a 13.30 h, a les places de l’Església, la Porxada i Maluquer i Salvador. I continuarà a la tarda, de 17 a 20 h, a les places de l’Església, Maluquer i Salvador i Perpinyà.

En aquesta edició hi seran presents 17 entitats: Club Bàsquet Granollers, Voleibol Granollers, Club Esgrima Granollers, Club Balonmano Granollers, Club Atlètic Granollers, Club Rugby Spartans Granollers, Club Patinatge Artístic Granollers, Club Escacs Granollers, Secció Esportiva Escola Pia, Club Tennis Taula Granollers, Dracs Club d’Esport Adaptat, Club Karate Swing, Club Escola Futbol Sala Ciutat Granollers, Club Ciclista Granollers, Associació Granollers Esportiva i el Club Hapkido Granollers.

Els clubs instal·laran uns estands informatius per donar-se a conèixer entre el públic i des d’on poder facilitar informació sobre l’entitat i la pràctica esportiva. D’altra banda, també es faran exhibicions d’alguns esports, i es deixarà fer un tast d’esports als infants i joves perquè es comencin a familiaritzar amb l’esport i alhora puguin conèixer esports minoritaris de la ciutat.

La primera edició de la Fira de l’Esport va tenir lloc el passat  novembre emmarcada en els actes de promoció del Mundial d’Handbol Femení. En aquesta primera edició, l’objectiu de la fira, a més de donar a conèixer les entitats esportives de la ciutat, era incentivar que les nenes i les noies s’apuntessin a practicar esport. Aquesta fira forma part de les accions promogudes per la comissió del Mundial en el Consell Municipal de l’Esport.

Edicions locals