El MiniBeat dedica l'esperada cinquena edició als Sex Pistols

Nou escenaris a Roca Umbert rebran bandes com Azucarillo Kings, Tokyo Sex Destruction, Perro Pachingo i Esperit!, entre d'altes

Cultura

El 19 de juny, ara sí, Roca Umbert viurà la cinquena edició del Festival MiniBeat, organitzat per l'associació Arcada Koncerts, que enguany homenatja la banda britànica Sex Pistols, com en anteriors ocasions s'ha dedicat a The Cure, David Bowie i Elvis Presley. Així, entre les 10.30 h i les 19 h, les famílies podran gaudir de la millor música alternativa a 9 escenaris dins del recinte fabril.

Gran part de les activitats es faran a l’exterior, com els concerts dels Azucarillo Kings, Tokyo Sex Destruction, Perro Pachingo, Esperit!, Rombo, Estruç, River T Soundsystem, Brot Bord, Cucs de Cementiri, Zesc i Liviana. La part electrònica d’aquesta edició anirà a l'escenari de la Tèrmica i l'escenari Escurçó Negre amb la participació de Moondown (live), Victor Segundo, Inn Between, ¡Bravo!, Drazen Petrovic dj, DEEP 3, DJ Chekeré i Espacea.

Activitats paral·leles

En la programació d’activitats paral·leles el MiniBeat també comptarà amb la col·laboració de l’escola Mimètic que pintarà i pentinarà als més petits; un espai de dibuix creatiu; el col·lectiu A Parts Iguals, que farà tallers de circ i un taller de bombolles; L’Escola del Rock, un clàssic del MiniBeat que tornarà a oferir un espai per iniciar-se en la pràctica d’un instrument, aquest any conduït per la banda Zanahorions; els Follets del Bosc faran un taller de construcció d'instruments de fusta; La Botzina farà un concert participatiu per a famílies amb més de 15 instruments, i un taller de percussió corporal Amb molt de ritme, a càrrec de la Sonia Jiménez. També hi haurà tallers de dibuix i pintura, maquillatge, tallers de dj, percussió, experimentacions sonores i altres sorpreses. Com en edicions anteriors, el festival també comptarà amb barres i foodtrucks a preus populars.

El preu de les entrades és de 10 euros per a adults i majors d'11 anys, i 5 per a infants de 2 a 11 anys (els més petits paguen 1 euro simbòlic. L'organització també ha posat a la venda el pack familiar de 25 euros que inclou dues entrades d'adult i dues d'infants.

Edicions locals