El TAG acollirà la celebració dels 10 anys de Roc & Gospel i del mig segle de Mans Unides

El concert solidari inclourà peces del director de la formació, Gerson Gelabert

Cultura, Societat

El concert solidari anual del Roc & Gospel amb Mans Unides té enguany un caràcter especial, gràcies al doble aniversari de les entitats organitzadores. Per una banda, Roc & Gospel celebra 10 anys dalt dels escenaris, mentre que l'ONG commemora mig segle de la seva activitat de cooperació internacional des del Vallès Oriental.

Així, dissabte (20 h) el Teatre Auditori de Granollers serà l'escenari d'aquesta doble festa, amb un extens programa musical, amb balades, música tradicional nord-americana i peces de compositors diversos, entre els quals el mateix director del cor de gòspel, Gerson Gelabert.

Roc & Gospel naixia fa una dècada en el marc d'un taller impartit per Ramon Escalé, qui va ser-ne el primer director. La formació s'ha posat sovint al costat de causes solidàries, no només de Mans Unides, sinó també de Càritas i Iñaki Alegria, entre d'altres. Per aquest concert, comptarà amb solistes convidats i un quintet de músics.

Mans Unides destinarà la recaptació del concert a un projecte de formació i integració socioeconòmica de joves de Kinsantu, a la república del Congo.

Edicions locals