'És una llàstima acabar així una temporada tan bona'

El Fraikin acomiada el curs 2021-2022 amb una derrota a la semifinal de la Copa Asobal

Esports

'És una llàstima acabar així una temporada tan bona'
'És una llàstima acabar així una temporada tan bona' | Edu Ágreda / Asobal

El Fraikin Granollers ha tancat la temporada 2021-2022 amb una derrota a la semifinal de la Copa Asobal contra el Bidasoa Irun (32-28). Tot i haver estat una temporada històrica pel conjunt vallesà després del subcampionat de la lliga Asobal, caure en semifinals a la Copa ha deixat un mal regust. 

"És una llàstima acabar així una temporada tan bona amb aquest regust. Podríem haver marxat amb un altre final i podria haver estat gairebé perfecte. Penso que no hem d'oblidar la temporada que hem fet, ha estat una temporada fantàstica i bastant immillorable", deia el tècnic Antonio Rama després de l'últim partit de la temporada, i afegia: "Hem d'estar molt satisfets i orgullosos de la feina de l'equip, ara queda descansar i preparar la temporada vinent". 

L'equip vallesà va patir un col·lapse en atac que el va saber aprofitar el Bidasoa per capgirar l'electrònic i guanyar la semifinal. "El partit t'acaba marxant per detalls. L'equip arriba molt fos a la segona part, sense gairebé rotacions, i hi ha un moment que fallem molt, ens precipitem molt i ells són capaços de donar-li la volta al partit. Després ja no hi ha marge, tot i que ho hem intentat amb un canvi defensiu. Hem tingut oportunitats i hem fallat llançaments de sis metres, que no ens han deixat entrar al partit en els últims minuts. Ha estat un partit molt lluitat i, fins i tot, amb tota la feina feta i sense cap pressió, hem estat capaços de lluitar per jugar aquesta final", explicava Rama. 

La temporada del Fraikin és històrica amb el subcampionat de la lliga Asobal i de la Copa del Rei. 

Edicions locals