David Bitter posa banda sonora a l'estiu

El músic granollerí publica el nou single 'Blue Hawaii'

Cultura

La nova imatge del cantautor David Bitter, que es defineix com a 'cantapositor'
La nova imatge del cantautor David Bitter, que es defineix com a 'cantapositor' | D. B.

Des de “Waikiki del Vallès”, vestit amb una camisa florejada i amb un ukelele entre les mans, el cantautor granollerí David Delgado -que es presenta amb el nom artístic de Bitter- acaba de publicar Blau Hawaii, “una cançó fresqueta per aquest estiu, per cantar-la, ballar-la i gaudir-la”.

El nou single ja es pot escoltar a la plataforma Spotify i està acompanyat per un videoclip enregistrat a Gate 24, l’estudi de so de Santa Perpètua de Mogoda que dirigeix el productor i company musical de Bitter, Roger Gascón. L’autor explica que “tot i utilitzar ritmes més actuals, el tema no perd de vista els orígens, on planegen els Beach Boys o el mateix Elvis Presley en el seu títol”. 

Bitter és el projecte musical en solitari de Delgado, cantant i guitarrista del grup No Badis!!! i neix “de la necessitat de mostrar tot un grapat de cançons compostes durant anys d’experiències musicals, fetes al marge i guardades en el calaix”. De moment la seva discografia inclou tres títols, Esperant que surti el sol (2013), Casualitats (2015) i Musutruk (2019) que oscil·len entre el pop-rock i el folk.

Edicions locals