Caixa d'Enginyers obre nova oficina al carrer Alfons IV

L'entitat ja va obrir un espai el 2019 un centre d'atenció personalitzada, i ara ha fet un pas més en el seu creixement a la ciutat

Economia

La nova oficina, al carrer Alfons IV, 86
La nova oficina, al carrer Alfons IV, 86

El Grup Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, ha obert una nova oficina a Granollers. Si fins ara ja atenia els seus socis amb un centre d'atenció personalitzada situat a la seu de MGC Mútua, ara fa un pas més en la seva aposta per la proximitat i es trasllada a un espai propi i més ampli, amb l'objectiu de millorar l'atenció personal als més de 6.000 clients que té al Vallès Oriental.

Situada al carrer Alfons IV, 86, l'oficina se centra en l'assessorament i l'atenció personalitzada, on s'ofereixen també els serveis bancaris tradicionals. L'entitat aposta pel model Avant, basat en la multicanalitat, en què els seus professionals ofereixen un servei de valor afegit per a empreses, autònoms i particulars de la comarca on gestiona un volum de negoci de més de 209 milions d'euros.

L'últim any, la cooperativa de crèdit ha experimentat un increment de més del 20% en el nombre de socis a Granollers, ciutat on es va establir fa tres anys. Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, afirma que "a la nostra aposta per la proximitat fem un pas endavant tot reforçant el nostre espai d'oficines i també l'equip, que coneix molt bé el territori". "Amb un model cooperatiu clarament definit, volem continuar sent partícips del desenvolupament de l'activitat econòmica i empresarial de la ciutat", diu.

Edicions locals