L'assessoria JDA, entre els 35 millors despatxos d'advocats de l'Estat

La firma granollerina té una trajectòria de 40 anys i un equip de més de 120 professionals

Economia

Joan Díaz, director general de JDA
Joan Díaz, director general de JDA

La firma d'assessors i advocats JDA, amb una trajectòria de 40 anys i un equip de més de 120 professionals, ha consolidat el seu posicionament com un dels 35 millors despatxos de serveis legals a Espanya d'un total de 160.000 al rànquing dels principals bufets d'advocats per volum de negoci, publicat aquest maig pel diari Expansión.

Concretament, JDA és al top-10 dels primers despatxos de serveis professionals amb seu a Catalunya per facturació i nombre de professionals que hi treballen, i segons el comitè d'experts de Prodespachos és també el millor despatx professional per donar suport legal a empresaris, emprenedors i directius. "La satisfacció, superant expectatives dels clients, processos, gestió de qualitat i creativitat en les nostres solucions, són objectius bàsics de la nostra estratègia", afirma Joan Díaz, director general de JDA.

Paral·lelament, la firma ha aconseguit la certificació ISO 9001 de qualitat per a totes les seves oficines: Barcelona, Granollers, Madrid i Sabadell. L'empresa compleix els requisits dels sistemes de gestió de la qualitat, i així ha estat acreditada d'acord amb la normativa. "Aquesta certificació és un pas més en el projecte i missió de la firma per oferir serveis d'excel·lència en l'assessorament a empreses", asseguren des del despatx granollerí.

Edicions locals