Joan Nadal: 'Em fa més il·lusió guanyar la Copa Catalunya que l'ascens'

Prop de 300 seguidors del CBG es desplacen fins al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit per celebrar el títol català i pujar a Lliga EBA

Esports

Un dels moments de la final a Cunit
Un dels moments de la final a Cunit | Federació Catalana de Basquetbol

José Luis Rodríguez Beltrán

Prop de 300 seguidors del CBG s'han desplaçat fins al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit (Tarragona) per viure l'ascens històric a la Lliga EBA després de guanyar la final de l'F4 contra el JAC Sants (65-59). L'afició granollerina, liderada pel president Joan Nadal, han embogit al pavelló tarragoní després de la botzina final, que proclamava el CBG campió de la Copa Catalunya, que és la màxima categoria catalana i dona dret a pujar a la quarta categoria estatal.

"Em fa més il·lusió guanyar la Copa Catalunya que l'ascens. La Copa Catalunya és un campionat de Catalunya, el més important. A més, ho hem fet després d'una temporada que va començar amb dubtes, però ara tenim una ratxa en la segona volta que és impressionant", explica, molt emocionat, el president del club, Joan Nadal, per telèfon, al SomGranollers. "És un moment històric, som el millor equip de Catalunya, i ho hem viscut amb molta intensitat en un partit molt complicat, que hem merescut el premi del triomf", assegura Nadal, que agraeix el suport de l'aficionat per desplaçar-s'hi fins a Cunit i de la plantilla, per signar un final de curs impecable.

De retruc, i no per això menys rellevant, hi ha l'ascens a la Lliga EBA. La temporada passada l'equip va baixar de categoria i enguany l'objectiu no era recuperar-la, però ha estat així. "Estem molt il·lusionats perquè quan jo vaig entrar de president ara fa uns anys, alguns d'aquests jugadors que ens han donat el títol de campions estaven a l'escola de bàsquet. Això fa que tot tingui molt més mèrit", explica Nadal, que admet que la plantilla, completament, té la renovació assegurada a la Lliga EBA. "S'ho han guanyat", avança el president, que afegeix que el cost de pujar a Lliga EBA "és assumible pel club perquè no farem cap fitxatge estrella, seguirem amb la nostra aposta per la base i donar continuïtat al projecte".

El club signa un final de temporada per emmarcar en un curs molt especial perquè encara celebra la commemoració dels 90 anys, que precisament, va servir per posar més èmfasis en la tasca formativa del club, que ara dona els seus fruits amb l'ascens a la quarta categoria estatal.

 

 

 

 

Edicions locals