Baralla a Can Mònic per recuperar uns instruments musicals robats

Un grup de persones va decidir recuperar pel seu compte material robat accedint a casa de les persones que consideraven sospitoses

Societat

Baralla a Can Mònic per recuperar uns instruments musicals robats
Baralla a Can Mònic per recuperar uns instruments musicals robats

La Policia Local de Granollers, amb l'ajut de la Policia Local de les Franqueses i els Mossos d'Esquadra, va intervenir dilluns en una baralla que es va produir al veïnat de Can Mònic arran d'uns instruments musicals robats. Segons relata la Policia, un grup de persones va accedir durant el cap de setmana a uns locals d'assaig que hi ha al carrer Manresa i en van sostreure bona part del material: un baix, una guitarra, amplificadors, altaveus, cablejat i taules de mescles, entre d'altres. A més, durant el robatori també van malmetre part de les instal·lacions.

Posteriorment, els afectats pel robatori van aconseguir saber qui presumptament havia accedit al local, unes persones que ocupen un habitatge del carrer Puig i Preucho. Davant d'això, van decidir organitzar un grup d'unes 10 persones i anar a l'habitatge ocupat a recuperar el material. Va ser allà on, dilluns a la tarda, es va produir una baralla entre els dos grups de persones que va requerir la presència policial.

Els agents van identificar les persones implicades i van decidir imputa-les sense practicar cap detenció. També van comissar el material de l'habitatge que no podia ser acreditat com a propi per part de les persones que hi viuen. Ara la Policia està recollint les denúncies dels afectats i els justificants de pagament o documents acreditatius per determinar si els objectes sostrets són de la seva propietat i, si s'acredita que és així, poder retornar-los-els.

 

 

Edicions locals