Toni Olivares: 'El 90% de la plantilla, seguirà a la Lliga EBA'

El sènior masculí es reforça amb els jugadors del filial Marcel Torné i Pol Pérez; i Marc Subirachs passa a ser entrenador del CBG

Esports

Toni Olivares: 'El 90% de la plantilla, seguirà a la Lliga EBA'
Toni Olivares: 'El 90% de la plantilla, seguirà a la Lliga EBA' | CBG

"La plantilla ha de gaudir de l'ascens el pròxim curs a Lliga EBA". Ho diu clarament el tècnic del CBG, Toni Olivares, que confia en l'equip que ha fet possible recuperar la Lliga EBA. La intenció del cos tècnic és tancar la plantilla el més aviat millor i preveu la continuïtat "del 90% de l'equip pel curs vinent", avança l'entrenador. Això sí, l'equip podria fer algun fitxatge puntual, però "la filosofia del club a Lliga EBA serà la mateixa que a Copa Catalunya, confiem en la base i el projecte ha de seguir", diu Olivares.  

Fins ara, hi ha dues cares noves al primer equip de Lliga EBA amb la incorporació de dos jugadors del filial, el pivot Marcel Torné, i el base Pol Pérez. Pel que fa al capítol de baixes, no seguirà Marc Subirachs, que deixarà de competir per fer d'entrenador del tercer equip absolut masculí. "Tenim molt clar que volem continuar el projecte formatiu i, per això, donem prioritat als jugadors de la base perquè el primer equip sigui un mirall per tots ells", assenyala el tècnic. 

El repte de la Lliga EBA

El CBG està preparat per competir a la Lliga EBA el pròxim curs amb l'objectiu clarament de la permanència en la quarta categoria estatal. "La plantilla afronta la nova categoria amb molta il·lusió i penso que podem ser-hi amb la gent de la casa. Fa un any el club va ser-hi, però hi havia la pandèmia i no es va poder gaudir com es mereix", diu el tècnic, que adverteix: "vam dir que tornaríem, i hem tornat".

Edicions locals