L'Esport adaptat decideix els campions catalans

El Dracs guanya la Copa Catalana d'hoquei en cadira de rodes al Municipal El Tub

Esports

L'Esport adaptat decideix els campions catalans
L'Esport adaptat decideix els campions catalans | Dracs

A Granollers es van decidir els campions de Catalunya de la 14a edició dels Jocs Catalans d'Esport Adaptat, que van servir també per tancar la temporada 2021-2022. La competició, organitzada el cap de setmana per la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), va demostrar l'alt nivell competitiu dels clubs, que van reunir prop de 250 esportistes.  

D'entre els clubs participants, n'hi havia tres granollerins. El Dracs va ser el més destacat amb el triomf a la Copa Catalana d'hoquei en cadira de rodes després de guanyar els dos partits del Municipal El Tub contra Comkedem (18-4) i ADB Barberà (8-5). El Dracs suma una temporada per emmarcar després de guanyar una setmana abans el Campionat d'Espanya. 

Pel que fa a l'Spartans, va presentar un equip al quad rugby amb un combinat de jugadors del Manresa. L'equip granollerí va perdre el doble partit de la final catalana contra el favorit i recent campió estatal, el BUC. També va participar el CBG en cadira de rodes, que va acabar al quart lloc de la Copa catalana després de perdre la final de consolació contra el BCR CEM L’Hospitalet (43-25).

Els Jocs Catalans d'Esport Adaptat també va celebrar competicions de vòlei terra, pàdel petanca, natació i waterpolo. 

Edicions locals