Catastrofe Club publiquen el seu tercer llarga durada, 'El crecimiento infinito'

El disc es publica l'1 de juliol i completa una trilogia amb un fort rerefons social a partir d'una proposta musical inclassificable

Cultura

Josep M. Herrera i David Molina són Catastrofe Club
Josep M. Herrera i David Molina són Catastrofe Club | Sergi Palau

“No podem estar més satisfets i emocionats, és el nostre millor disc”. Són paraules de Josep M. Herrera (veus, guitarres i programacions) i David Molina (baix, teclats i programacions), ànimes de Catastrofe Club, davant la sortida del seu nou llarga durada, El crecimiento infinito, que editarà el segell Hidden Track Records. La portada està dissenyada per l'emergent estudi creatiu Coure.

De moment, el duet ha publicat el primer avançament, un tema de títol homònim, que ja es pot escoltar en streaming a les plataformes digitals i veure en format de videoclip a YouTube. El compte enrere continuarà el 29 de juny, amb la difusió d’un nou single que precedirà a la publicació del disc, l’1 de juliol, que també estarà disponible en escolta i descàrrega digital. La prova del directe arribarà el 15 de juliol, amb un concert de presentació a Barcelona.

El crecimiento infinito és el tercer llarga durada d’aquesta formació granollerina, després d’Ejercicios de visión (2018) i Galletas (2015). Plegats conformen una mena de trilogia en la qual continuen interpel·lant l'oient per la seva inacció. Musicalment, continuen instal·lats en un territori inclassificable entre el post-punk, l’art punk i l’electrònica fosca i experimental.

Edicions locals