Torna el cicle musical Miramecres al restaurant el Mirallet

Durant els quatre dimecres de juliol hi actuaran els grups vallesans Lite Bites Trio, Jesse & James, The Jartbreikers i Whisky Preachers

Cultura

Un dels concorreguts sopar concert al restaurant el Mirallet
Un dels concorreguts sopar concert al restaurant el Mirallet | Arxiu

A partir de juliol les nits granollerines es faran més amenes –i s'allargaran les sobretaules– amb el retorn del Miramecres, el veterà cicle de concerts a la fresca organitzat pel restaurant el Mirallet, una de les seves propostes més emblemàtiques, que ja ha superat les tres dècades d'existència.

L'escenari instal·lat al carrer de Sant Joan Baptista estarà ocupat durant els quatre dimecres de juliol. El dia 6 actuarà el Lite Bites Trio, un combo de jazz format pel bateria Alfons Bertran, el guitarrista Guillem Callejón i el contrabaixista Aleix Forts, influenciats per noms com els de John Abercrombie, Sam Rivers, Lennie Tristano o Mark Turner.

El dia 13 serà el torn de l'indie rock de Jesse & James, un quintet granollerí amb el guitarrista i cantant Miquel Fernández, el baixista Quico Gil, el bateria Crisant Palau, el teclista Gerard Porta i el guitarrista Alberto Rocha a les seves files.

Els vallesans The Jartbreikers, en aquesta ocasió en format de duet, amb Salva Blanco i Òscar Carreras, protagonitzaran la nit del dia 27 amb les seves relectures d'èxits de la dècada dels 60 i fins als 90.

I el grup d'insòlites versions Whisky Preachers, amb el guitarrista Xavi Iglesias, el guitarrista i veu Joan Pastor, el bateria Jordi Riera i el teclista Sergi Rodri posarà el punt final el dia 27.

Aquest any el Mirallet ha dissenyat un menú fixat de 20 euros per persona, amb la beguda a part, per poder gaudir d’un sopar i de la música en directe.

Edicions locals