La Policia decomissa més de 300 plantes de marihuana en una nau del polígon Can Muntanyola

Els agents locals han trobat tres homes a l'interior de les instal·lacions i han instruït diligències per un delicte contra la salut pública

Societat

Les instal·lacions al polígon on s'ha trobat la plantació
Les instal·lacions al polígon on s'ha trobat la plantació | Policia Local

La Policia Local de Granollers, aquesta setmana, ha decomissat plantes de marihuana en una nau industrial del polígon de Can Muntanyola i, ha instruït diligències penals per un presumpte delicte contra la salut pública, contra els tres homes trobats a l'interior de les instal·lacions.

Els fets s'han produït durant un patrullatge a l'esmentat polígon industrial. Els efectius policials van fer inspecció exterior de la nau, que tenia l'alarma activada, en prevenció d'un possible robatori.

La Policia va accedir a l'interior de la nau on es va localitzar un cultiu, en fase inicial d'un total de 333 plantes de marihuana i dels estris i equipament d'il·luminació i clima, necessaris per propiciar-ne el creixement accelerat.

Els agents van comissar les plantes, precintar la nau i s'han instruït diligències penals per presumpte delicte contra la salut pública, contra els tres homes trobats a l'interior de la nau.

Les actuacions policials es complementen amb altres accions que fa l'Ajuntament de Granollers com les que es recullen en el quart Pla de Prevenció d'Addicions de Granollers, aprovat a principis d'any.

Edicions locals