L'R8 fins a Martorell duplicarà la freqüència de pas l'any vinent

El secretari general de Vicepresidència ho va anunciar dissabte a la inauguració de la nova estació Riera de Caldes a Santa Perpètua

Societat

Inauguració de la nova estació de l'R8 a Santa Perpètua de Mogoda
Inauguració de la nova estació de l'R8 a Santa Perpètua de Mogoda | Carola López / ACN

La línia R8 entre Granollers i Martorell duplicarà la freqüència de pas de trens l'any vinent, segons ho anunciava dissabte el secretari general del Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, a la inauguració de la nova estació Riera de Caldes de la línia, al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda (el Vallès Occidental). L'R8 connecta amb la UAB i actualment té una freqüència de trens cada hora, de manera que l'objectiu de la Generalitat és que s'ampliï i l'any vinent els trens passin cada mitja hora.

Font reconeixia que el transport públic encara està "tocat per la pandèmia i per la crisi energètica" i que això "ocupa i preocupa" la Generalitat. "Quan sortim d'aquesta situació és la primera cosa que hem de fer", afirmava tot considerant que el 2023 "hi haurà més presència a les aules" i que aquesta línia és especialment important per als estudiants. A parer seu, la segona feina que tenen pendent és la posada en marxa de l'intercanviador de Volpelleres i de l'Hospital General.

Edicions locals