L'AE Carles Vallbona es reforça amb dues jugadores argentines

Juana Peralta i Valentina Roberts arriben a Granollers amb l'objectiu de fer pujar el sènior femení a la Primera Catalana

Esports

L'AE Carles Vallbona es reforça amb dues jugadores argentines
L'AE Carles Vallbona es reforça amb dues jugadores argentines | AE Carles Vallbona

L'AE Carles Vallbona està decidit a lluitar per l'ascens a la Primera Catalana de vòlei amb el sènior femení i per això, recentment, ha incorporat a dues joves promeses d'Argentina: Juana Peralta, que juga de punta, i Valentina Roberts, de col·locadora. Totes dues ja estan a la ciutat i aquests dies fan tasques d'entrenadores al Campus de l'AE Carles Vallbona -amb prop de 120 esportistes-.

El sènior femení va pujar a la Segona Catalana la campanya passada amb una plantilla plena de jugadores en edat júnior i vol mantenir el projecte amb l'objectiu de lluitar per l'ascens. "El projecte Europeu Erasmus "DONA" que es va desenvolupar al club durant tres temporades va concloure, junt amb altres clubs europeus, que era necessari tenir un equip en categoria nacional perquè això ajudaria a evitar l'abandonament esportiu. Per això, creiem que hem d'intentar pujar a la Primera Catalana", explica el president del club, Joan Carles Marín, que augura un fitxatge més: "al setembre esperem que arribi una tercera jugadora argentina amb Cata, que juga d'opositora".

Les dues jugadores argentines fitxades per l'AE Carles Vallbona, a banda de competir al sènior femení, faran d'entrenadores d'equips de la base i seguiran amb els seus estudis perquè encara estan en edat júnior. "Tenim una plantilla on totes són d'edat júnior i apostem per això. És un equip amb un llarg recorregut, que creiem que podem lluitar per l'ascens. Els fitxatges potenciaran la plantilla", assenyala Marín.

El club està d'aniversari amb els 25 anys des de la seva fundació i la pròxima temporada tindran la xifra rècord de 32 equips. El sènior femení, dirigit per Judit Jiménez, iniciarà la pretemporada l'última setmana d'agost.

Edicions locals