El Fraikin es queda sense la Lliga de Campions

L'equip d'Antonio Rama disputarà l'EHF Lliga Europea 22-23, segona competició continental més important

Esports

| Xavier Solanas

La Federació Europea d'Handbol no ha inclòs el Fraikin Granollers a la Lliga de Campions 2022-2023. L'ens continental ha donat avui dilluns a conèixer els setze clubs que disputaran la pròxima edició de la competició continental més important sense el BMG, tot i que havia acceptat la invitació fa uns dies. Així doncs, l'equip dirigit per Antonio Rama disputarà l'EHF Lliga Europea, que és la segona competició més important i accedirà directament a la fase de grups. 

"Finalment, és una llàstima perquè ens havien fet il·lusions i perquè esportivament ens havien guanyat el dret de rebre una invitació. És evident que es valoren moltes altres coses. Això no ha de tirar enrere tota la bona feina que s'ha fet i la gran opció que és jugar directes la fase de grups de l'EHF. Això també és un gran premi per la temporada que hem fet. Sabíem que hi havia una opció, que era molt difícil, però hi ha grandíssims equips que han passat per davant nostre", valora el tècnic Antonio Rama, poc després de conèixer la decisió final de la federació europea. 

Juntament amb el Fraikin Granollers, també han quedat fora de la Lliga de Campions l’Sporting, de Portugal, el Kadetten Schaffhausen, de Suïssa; el Minaur Baia Mare, de Romania; i l’Ystads, de Suècia. Mentre els que sí que han accedit amb invitació són el Veszprém (Hongria), el Nantes (França), l’Aalborg (Dinamarca), el Wisla Plock (Polònia), el Zagreb (Croàcia), l’Elverum (Noruega) i el Celje (Eslovènia). 

Edicions locals