L'equip infantil del CNG és campió estatal de la Primera Divisió de natació artística

Guanya a les modalitats d'equip i combo al Campionat d'Espanya de Gran Canària

Esports

L'equip infantil del CNG és campió estatal de la Primera Divisió de natació artística
L'equip infantil del CNG és campió estatal de la Primera Divisió de natació artística | CNG

Les nedadores d'artística de l'equip infantil del CN Granollers han brillat a l'estatal de la Primera Divisió amb l'or en la modalitat de combo i d'equip. El Campionat d'Espanya infantil va reunir el cap de setmana els millors clubs a Gran Canària (Illes Canàries).  

En la competició d’equip, el CNG va sumar 152.5125 punts, desmarcant-se amb prop de 3,5 punts de diferència del CN Sabadell, segon classificat; i a més de 7,5 punts del tercer, el Sincro Retiro. Al combo, el CNG, amb 81.1332 punts, va ser la rutina guanyadora que va treure més de 3 punts als seus competidors més directes, el CN Kallipolis, segon, i el Sincro Retiro, tercer. 

Al doble d’or se li ha de sumar la medalla de plata aconseguida en la competició de duets. I és que la formació d’Aitana Navarro, Carla Lorenzo i Èrica Bosch es va proclamar subcampiona d’Espanya, amb una coreografia que va valdre la millor nota de la competició. Tanmateix, el segon duet de Saioa Nogales, Carla Roiz i Jana Francisco es va classificar en una meritòria quarta posició.

A tot això, quatre nedadores del CNG van ser selecciones per a formar part de l’equip espanyol infantil. Es tracta de Carla Lorenzo, Aitana Navarro, Èrica Bosch i Saioa Nogales.

Edicions locals