Atorgades les beques d'estudis Memorial Josep Homs als millors estudiants de l'EMT

Yassin Nakmooche, Rafael Cabrera i Marian Cuchillo van recollir les tres beques en reconeixement del seu expedient acadèmic

Societat

Els alumnes reconeguts pel seu expedient acadèmic en les diverses modalitats d'estudis del centre I Foto: Ajuntament
Els alumnes reconeguts pel seu expedient acadèmic en les diverses modalitats d'estudis del centre I Foto: Ajuntament

En el marc de la cloenda del curs de l'Escola Municipal de Treball (EMT), dilluns es van lliurar a la Sala Tarafa les beques d'estudis Memorial Josep Homs als millors estudiants de l'institut. Enguany es van lliurar tres beques, que van ser per a Yassin Nakmooche Mghaiti, Rafael Cabrera González i Marian Cuchillo Wic, alumnes de l'últim curs de cicle formatiu de grau superior i de segon de batxillerat que l'any que ve faran estudis universitaris. Tots tres rebran una beca valorada en 1.000 euros destinada a pagar part de la matrícula universitària.

A més dels alumnes, famílies i professorat del centre, van assistir a l'acte els integrants de la junta avaluadora de les beques d'estudi Memorial Josep Homs: Francesc Arolas, regidor d'Educació; Montserrat Bosch, directora de l'EMT; Joaquim Colom, en representació de la UEI; i Fina Martí, com a secretària. Bosch demanava als alumnes que siguin sempre "la millor versió de vosaltres mateixos", mentre que l'alcaldessa, Alba Barnusell, recordava als alumnes que "sou ciutadans de present i de futur, responsables de fer aquesta ciutat i aquest món una mica millors".

La convocatòria municipal Memorial Josep Homs (Granollers, 1954-1997), que enguany arriba a la 25a edició, homenatja el reconegut geògraf, professor de l'EMT i director del primer Pla Estratègic de Granollers, de qui fa pocs mesos es va commemorar el 25è aniversari de la seva mort.

Més reconeixements

En l'acte de cloenda del curs també es van lliurar les beques de l'Associació Pedagògica de l'EMT; els reconeixements als alumnes de 4t d'ESO amb millor expedient acadèmic i les matrícules d'honor de batxillerat i cicles formatius, així com els premis del concurs de les jornades STEAM, d'emprenedoria, orientació i projectes.

Edicions locals