El KH-7 iniciarà la Lliga Guerreras a la pista de l'Atlético Guardés

El sistema de competició es modifica amb dues fases i es redueix el nombre d'equips a 12

Esports

| Xavier Solanas

El KH-7 Granollers de Dolo Martín iniciarà la Liga Guerreras Iberdrola a la pista de l'Atlético Guardés el 3 de setembre. La federació espanyola ha fet el sorteig del calendari de la màxima categoria estatal de la temporada 2022-2023 i el primer duel al Palau d'Esports de l'equip granollerí serà a la segona jornada, contra el Super Amara Bera Bera, vigent campió de la lliga. 

La temporada 2022-2023 canvia el format de la competició amb dues fases i es redueix el nombre d'equips a 12. La primera fase serà un format de lliga regular a doble volta i els vuit primers classificats optaran al títol amb un play off, que comptarà amb quarts de final, semifinal i final. Els quarts de final es disputaran a doble partit i la semifinal i la final al millor de tres partits. Pel que fa al descens, descendiran dos equips i es decidirà en una lligueta entre els últims quatre classificats. 

El calendari de competició de la primera fase acabarà el cap de setmana del 14 i 15 d'abril i el KH-7 visitarà la pista de l'Aula Valladolid. A més, el campionat s'aturarà del 4 al 20 de novembre per la disputa del Campionat d'Europa de seleccions. 

El sistema de competició es modifica amb dues fases i es redueix el nombre d'equips a 12. 

Edicions locals