Sonoritats clàssiques a la fresca

El passatge Gregori Resina, al costat del Teatre Auditori, acull aquest concert gratuït a l'aire lliure, demà dimarts

Cultura

El duet sobresurt per la seva compenetració dalt de l'escenari
El duet sobresurt per la seva compenetració dalt de l'escenari

El segon i últim dels concerts gratuïts que el Teatre Auditori ha programat a l'espai exterior del passatge Gregori Resina, just darrere de l'equipament, arriba dimarts (20 h) amb un repertori de música clàssica.
Els intèrprets seran la parella formada pel pianista barceloní Daniel Blanch i la violinista polonesa Kalina Macuta, actualment integrant de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

El duet es va constituir a Barcelona el 2002 i des d'un bon principi es va caracteritzar per una intensa empatia musical i també per l'intercanvi cultural. Així, els seus programes acostumen a estar formats per música espanyola i polonesa, i també grans obres clàssiques.

Junts o bé per separat han actuat a importants cicles i festivals nacionals i internacionals, i el 2004 van ser distingits en el prestigiós Concurs Internacional Maria Canals de Barcelona.

Blanch és un músic compromès amb la recerca i la recuperació del patrimoni del país i està previst que faci una residència al Teatre Auditori. En el repertori de la seva actuació a Granollers inclourà peces del compositor de música de cambra i sardanes Lluís Benejam, que interpretarà amb el piano Steingway de gran cua del TAG.

Aquest concert a la fresca és una proposta organitzada per l'Associació Musical Simfònica i de Cambra de Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Associació Joan Manén.

Edicions locals