El CBG recull el trofeu de la Copa Catalunya

La plantilla rep el guardó de campió i Carles Homs el de jugador més valuós de la categoria

Esports

El CBG recull el trofeu de la Copa Catalunya
El CBG recull el trofeu de la Copa Catalunya | Federació Catalana de Basquetbol

El CBG va recollir dissabte el trofeu de campió de la Copa Catalunya a la 39a edició de la Festa del Bàsquet Català. La cerimònia de final de temporada de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va tenir lloc a l'Aribau Cinema, de Barcelona,  per atorgar el lliurament de distincions, guardons, medalles i reconeixements de la temporada 2021-2022. 

Alguns dels jugadors de la plantilla, el tècnic Toni Olivares i el president Joan Nadal van ser els encarregats de recollir el títol de campió. "És un trofeu que es guarda per sempre i tothom el vol, així que estem mirant com fer reproduccions petites perquè tots els jugadors també el tinguin", explica Joan Nadal, que es mostra molt content i orgullós: "guanyar la Copa Catalunya té el premi de l'ascens, però em quedo que hem estat els millors de la categoria". 

El club va recollir un segon premi perquè Carles Homs va ser escollit el premi de jugador més valuós de la temporada. "Em fa especial il·lusió perquè ja fa unes quantes temporades que està amb nosaltres i aquesta campanya ha explotat. És un doble premi pel club", diu Nadal. 

Edicions locals