El CNG torna a mullar-se per l’esclerosi múltiple

L'activitat solidària se celebrarà diumenge, 10 de juliol, de 10 a 14 hores

Societat, Esports

El CNG torna a mullar-se per l’esclerosi múltiple
El CNG torna a mullar-se per l’esclerosi múltiple | FEM

El Club Natació Granollers es torna a mullar per les més de 9.000 persones a Catalunya afectades per esclerosi múltiple, adherint-se, un any més, a la campanya Mulla’t per l'esclerosi múltiple, que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). La piscina granollerina serà una de les 500 piscines catalanes que es mullaran per aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura. 
 

La remullada tindrà lloc el diumenge, 10 de juliol, de 10 a 14  hores. El club granollerí contribuirà amb la FEM amb la venda de material solidari, com ara tovalloles, samarretes, bosses, necessers i gorres. a MÉS, durant la jornada hi haurà una guardiola per a les donacions solidàries. Tanmateix, els usuaris que adquireixin entrada per accedir a la piscina, podran donar els diners a aquesta causa solidària.

Amb aquesta acció, el CNG torna a donar suport a totes les persones que conviuen amb aquesta malaltia, així com a la Fundació Esclerosi Múltiple, que té com a objectiu, enguany, de garantir els serveis de neurorehabilitació i recerca.

Edicions locals