El CBG tanca la plantilla de Lliga EBA amb els fitxatges de Félez i Castro

L'equip dirigit per Toni Olivares tindrà cares noves perquè també puja dle filial Marcel Torné i Pol Pérez

Esports

| Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

El sènior masculí del CBG ja té enllestida la plantilla de la Lliga EBA amb la incorporació de dos únics fitxatges. La direcció tècnica i el cos tècnic mantenen l'aposta de donar continuïtat al projecte. D'aquesta manera, el club confia en l'equip que ha permès recuperar la quarta categoria estatal del bàsquet i en la seva base, com a pilar esportiu.  

Una de les incorporacions és la tornada del base Esteban Félez, que la passada campanya va jugar al Martinenc, de la Lliga EBA, i l'altre fitxatge és Iván Castro, també base, que enguany formava part del Lliçà d'Amunt, de Copa Catalunya. "Félez ens aportarà més experiència en la categoria, la seva bona direcció i l'anotació; mentre que Castro és un dels jugadors més prometedors del Vallès Oriental, que sap encarar molt bé el joc", assenyala el tècnic Toni Olivares. 

De la plantilla 2021-2022 tots els jugadors continuen, excepte Marc Subirachs i Xavi Serra.

Dos jugadors de la base

En total, hi haurà quatre cares noves al sènior masculí perquè al projecte de la Lliga EBA se sumen el pivot Marcel Torné, i el base Pol Pérez –aquest últim també formarà part del filial–. "Tindrem una plantilla d'uns 14 jugadors amb poca experiència a la Lliga EBA, però ho tornarem a suplir amb la il·lusió que tenim", assegura Olivares. 

La direcció esportiva i el cos tècnic marxaran de vacances amb la feina feta i amb l'objectiu clar de la permanència per a la pròxima temporada. El sènior masculí de Toni Olivares preveu arrencar la temporada 2022-2023 el pròxim 15 d'agost.  

Edicions locals