Informàtica per a persones amb discapacitat intel·lectual

Setze usuaris de la Xarxa LismiVO van recollir ahir el seu diploma del curs d'informàtica bàsica

Societat, Economia

Els participants del curs d'informàtica, en recollir els seus diplomes
Els participants del curs d'informàtica, en recollir els seus diplomes

Un total de 16 persones amb discapacitat intel·lectual han participat enguany en el curs d'informàtica bàsica, de 50 hores, impulsat per la xarxa LismiVO. La setmana passada, aquests usuaris de la xarxa van recollir el seu diploma acreditatiu a la seu de Mordered, l'empresa que ha dut a terme el curs per encàrrec del Consell Comarcal i amb la subvenció del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

La trobada va esdevenir tota una celebració per part dels alumnes, que mostraven la seva satisfacció i ganes de superació i aplaudien entusiasmats els companys quan recollien el diploma i també a la professora. "He après moltes coses. Ara m’he tret el diploma d’informàtica bàsica, però vull tenir el de nivell mitjà", deia Cristina Hernández.

Aquesta setmana ha començat un curs de manipuladors d’aliments, atès que a la comarca hi ha diverses entitats de la Xarxa LismiVO amb projectes relacionats amb la restauració. A la formació participaran 27 usuaris de la xarxa i les classes es fan, organitzades per grups, a la cuina d’El Gato Verde, al Teatre Auditori de Granollers.

La xarxa LismiVO és una xarxa formada per prop de 30 entitats públiques i privades del Vallès Oriental que treballen per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i persones amb risc d’exclusió social; està liderada pel Consell Comarcal i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

Edicions locals