Mercat d’art a l’Anònims per acomiadar la mostra de Mireia Pujol

Se celebrarà dissabte i aplegarà obres a preus assequibles d'artistes i artesans de diferents disciplines

Cultura

Una de les peces de l'exposició 'Celebrem que celebrem' de Mireia Pujol
Una de les peces de l'exposició 'Celebrem que celebrem' de Mireia Pujol

Aquests dies el restaurant llibreria Anònims acull l’exposició Celebrem que celebrem de l’artista de Premià de Dalt Mireia Pujol, una mostra d’il·lustracions digitals basades en fotografies reals de persones grans.
Per acomiadar la mostra, Pujol ha tingut la iniciativa d’organitzar un Mercat d’Art que tindrà lloc a l’establiment del carrer de Miquel Ricomà, dissabte de 12 a 18 h. El públic hi podrà trobar venda d’obres de pintura, escultura, ceràmica o il·lustració, fonamentalment de creadors maresmencs.

Pujol, que ja va muntar una experiència similar a la seva vila natal, abans del confinament i amb bons resultats, constata que “no és tan fàcil de trobar un lloc on poder vendre les teves peces, de forma directa. A més, quan fas mercats d’aquest tipus t’acompanyes i crees moltes sinergies amb la gent amb què estàs”.

La convocatòria a artistes o artesans que s’hi vulguin incorporar encara és oberta. Les persones interessades poden contactar directament amb la promotora de la idea ([email protected])

Pujol és una creadora polifacètica –il·lustradora, muralista i també imparteix tallers artístics per a infants i adults. Ella mateixa es defineix com “un cul inquiet”– i el seu estil està orientat a un segment de públic familiar.

A l’abril va publicar el conte I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai per a l’associació Esplais Catalans, i al novembre en presentarà un altre, El gran secret de l’Espantamonstres. A més, també fa contes personalitzats per encàrrec.

Edicions locals