El CBG debutarà a la Lliga EBA a Igualada

El sènior masculí disputarà el grup C2 amb 11 equips catalans, dos aragonesos i un balear

Esports

| Xavier Solanas / SomGranollers

El CBG ja sap el calendari de la Lliga EBA després d'haver estat enquadrat al grup C2. L'equip dirigit per Toni Olivares iniciarà la nova temporada el cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre a Igualada i no debutarà davant la seva afició fins a la segona jornada contra el CB Tarragona (8 i 9 d'octubre).  

El grup C2 està format majoritàriament per equips catalans amb un total d'11 amb CB Esparreguera, CB Valls, Martinenc, Barça B, CB Igualada, CB Tarragona, CB Navàs, CB Roser, Sesé i CB Sant Feliuenc. Tot i que els granollerins hauran d'afrontar desplaçaments llargs amb un a les Illes Balears contra el CB Es Castell, de Menorca, i dos a terres aragoneses, contra CN Helios i El Olivar -filial del CB Zaragoza d'ACB-. 

L'última jornada de la fase regular es disputarà el cap de setmana del 21 i 22 d'abril i el CBG visitarà la pista aragonesa del CN Helios. D'altres partits destacats al pavelló granollerí, hi ha el cap de setmana del 5 i 6 de novembre el filial del Zaragoza; i l'1 i 2 d'abril el Barça B. Consulta el calendari de la Lliga d'EBA en aquest enllaç

Edicions locals