Diada remullada amb la Granota de Can Bassa

Comptarà amb bèsties de Blancs i Blaus i el Burricorni de Canovelles

Cultura

La Granota agrada als amants de l'aigua i del foc
La Granota agrada als amants de l'aigua i del foc

Durant aquest 2022 la colla del Drac de Granollers continua celebrant activitats per festejar el 30è aniversari, en realitat amb dos anys de retard per culpa de la pandèmia. Dissabte a la tarda tot el protagonisme recaurà en una altra bèstia que gestiona la colla, la Granota de Can Bassa, que fa més d’una dècada que treu aigua pels nas i la boca, i foc pel barret.

A les 16 h es farà la plantada a la plaça de Can Trullàs, on tothom qui ho vulgui es podrà fer fotos amb les bèsties participants: el Basser de la colla dels Blancs, la Guita dels Blaus i el Burricorni de la Colla de Diables de Canovelles.

A les 17 h començaran una cercavila que sortirà de la plaça i discorrerà pels carrers de Sant Josep, Joan Camps i Giró i Pius XII fins a arribar al Parc del Congost, on es farà una remullada i una festa de l'escuma.

Els actes de celebració del 30è aniversari tindran el seu punt culminant durant la tornada a plaça amb motiu de la Festa Major –amb El joc del Drac, l’activitat Xops!, els balls del Drac de Granollers i del Drac petit i altres sorpreses– i es tancaran cap a finals d’any amb la 28a Mostra de Bestiari de Foc, el 15 d’octubre, i amb l’exposició i lliurament de premis #Fotodrac2022, al novembre.

Edicions locals