Jordi Tormo, premiat a la millor col·lecció de fotos del ral·li fotogràfic

En la nova categoria infantil s'han reconegut les imatges de Joan Vendrell, David Fernández, Nora Carreras i Aran Tormo

Cultura

Guanyadors i responsables municipals, dijous al centre cívic Nord
Guanyadors i responsables municipals, dijous al centre cívic Nord | Ajuntament de Granollers

Jordi Tormo i Marta Buil han rebut el primer i segon premi, respectivament, a la millor col·lecció de quatre fotografies del ral·li fotogràfic Granollers es revela, que organitza la Xarxa de Centres Cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia (FCF), per donar a conèixer diferents espais de la ciutat. Enguany es va celebrar el 12 de juny i aquest dijous es donava a conèixer el veredicte i es feia el lliurament de premis de la 23a edició al centre cívic Nord.

En l’edició d’enguany, 72 participants van fotografiar 4 punts de la ciutat, sota el tema transversal de La Natura Urbana, durant un temps limitat. Com a novetat, en aquesta edició es va habilitar un itinerari especial per a la categoria infantil.

El jurat, format per persones reconegudes o assignades per la Federació Catalana de Fotografia, professionals de la fotografia i per representants d’entitats culturals, socials i cíviques de la ciutat, atorgava, a més dels dos premis de Tormo i Buil, quatre reconeixements a fotografies d'adults, i quatre més d'infants.

En la categoria adulta, la millor fotografia del Museu de Ciències Naturals La tela va ser la de Josep Capdevila; la d'Arbres històrics de Granollers, la d'Agustí González Cortés; la titulada Quan la vegetació passa per sobre el ciment, de Juanjo Vera, i el premi a la millor imatge del parc Torras Villà, per a Jonatan Osorio.

En la categoria Infantil el premi a la imatge del Museu de La tela ha estat per a Joan Vendrell; d'arbres històrics, per a David Fernández; la de plantes sobre el ciment, per a Nora Carreras, i la del parc Torras Villà, per a l'Aran Tormo Martínez.

L'exposició fotogràfica del ral·li 2022 es podrà visitar fins al dia 15 de juliol al Centre Cívic Nord.

Edicions locals