El conseller Torrent visita les empreses Riera Nadeu i KH Lloreda

Riera Nadeu, fabricant d'equips industrials per proveir el sector químic i farmacèutic, està enllestint una nova nau al Coll de la Manya

Economia

Els responsables de Riera Nadeu, conversant amb Roger Torrent
Els responsables de Riera Nadeu, conversant amb Roger Torrent

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, va ser dimecres al Vallès Oriental, on va visitar dues empreses del territori. Concretament, va visitar l'empresa Riera Nadeu, al Coll de la Manya de Granollers, i KH Lloreda, a Can Castells de Canovelles. 

Riera Nadeu és fabricant d'equips industrials i proveïdor de serveis per a les indústries química i farmacèutica. Exporta entre el 70% i el 85% del que fabrica. Actualment, la firma està construint una nova nau al Coll de la Manya per traslladar-hi tota la seva activitat productiva –a la foto de sota–, que estarà enllestida a final d'any.

Serà una nau d'uns 4.000 metres quadrats destinats a producció i uns 1.300 destinats a oficines, que substituirà i ampliarà les instal·lacions actuals. Riera Nadeu compta amb una plantilla de 76 treballadors directes, i la seva facturació va arribar l'any passat als 20 milions d'euros.

Visita a KH Lloreda

El conseller Torrent també va visitar l'empresa KH Lloreda, a Can Castells de Canovelles. La firma, especialitzada en productes de neteja de la llar, ha aterrat aquesta primavera als Estats Units gràcies al gegant nord-americà de botigues de consum Walmart, que col·locarà als lineals dels seus 900 grans supermercats els desgreixadors de KH-7.

L'acord amb aquesta gran distribuïdora s'emmarca en el pla d'expansió internacional de la firma de Canovelles, que ja va obrir una filial al país el 2019 per fer les primeres proves de llançament a petita escala. La companyia preveu superar aquest any una xifra de negoci de 52 milions d'euros. L'any passat va facturar-ne 51,4, un 9,3% més que el 2019. Del total de facturació, un 6,7% prové de les vendes internacionals.

Edicions locals