La firma de joguines Drim obrirà botiga a la Porxada

Serà al local que fins l'octubre de 2020 havia ocupat la botiga de moda Massimo Dutti

Economia

La firma de joguines Drim obrirà botiga a la Porxada
La firma de joguines Drim obrirà botiga a la Porxada

La firma de joguines Drim obrirà pròximament un nou establiment a Granollers. Serà a la plaça de la Porxada, al local que hi ha entre l'edifici històric de l'Ajuntament i l'establiment El Rei dels Caramels. Aquest local, de planta baixa i primer pis, estava tancat des de la tardor de 2020, quan la botiga de moda de Massimo Dutti va abaixar la persiana arran de l'impacte de la pandèmia.

Des d'aleshores, el local només ha tingut activitat en moments puntuals per donar sortida als estocs de la cadena de moda Agudo. Amb aquesta obertura, la Porxada recupera activitat comercial.

Drim és un grup català especialitzat en la venda de joguines. De la vuitantena de botigues que té a tot Catalunya, dues són a Granollers: una a la zona comercial del Ramassar i una altra a l'avinguda Sant Esteve, de manera que aquest serà el seu tercer establiment a la ciutat.

Des de la firma han confirmat l'operació i han assenyalat que ja treballen en l'adequació del local, tot i que encara no han definit el calendari d'obertura.

Edicions locals