Granollers Pedala denuncia el robatori d'un tricicle de càrrega i el recupera poques hores després

Fa només tres setmanes l'entitat havia ampliat l'espai de repartiment de paqueteria a Granollers

Societat

El tricicle de càrrega amb el qual feien lliurament de paquets per la ciutat
El tricicle de càrrega amb el qual feien lliurament de paquets per la ciutat

L'entitat Granollers Pedala, dedicada a promoure la ciclomobilitat urbana a l'àrea de Granollers, ha denunciat el robatori d'un dels tricicles de càrrega que utilitza per fer repartiment de paquets a l'àmbit urbà de Granollers. El robatori s'hauria produït aquesta nit a la ciutat, i l'entitat ha fet una crida ciutadana per trobar-lo. Finalment, al voltant de les 14 h, i segons ha anunciat l'entitat a les xarxes socials, el tricicle ha pogut ser recuperat.

Fa només tres setmanes, l'entitat va ampliar l'àrea de repartiment de paqueteria a la ciutat arran d'un acord amb l'operadora Nacex, de manera que els vehicles de combustió d'aquest grup de distribució han deixat de circular per bona part de la trama urbana de la ciutat.

L'àmbit de repartiment de Granollers Pedala mitjançant els seus tricicles elèctrics de ciclologística s'ha ampliat als barris de l'Hostal, el Lledoner, Granollers Nord i Can Mònic per la banda nord, mentre que al sud incorpora Tres Torres, Sant Miquel i el Pla de Baix. A l'est i oest, l'àrea queda delimitada com fins ara pel passeig de la Muntanya i el passeig Fluvial.

Per ampliar aquest radi d'acció, Granollers Pedala havia incorporat un nou tricicle de càrrega subministrat per la cooperativa Biciclot. Això havia de permetre passar d'uns 70 paquets diaris a uns 150.

Edicions locals