Primer podi de Belén García a les W Series

La pilot vallesana queda segona del Gran Premi de França i puja fins al quart lloc de la classificació general

Esports

Primer podi de Belén García a les W Series
Primer podi de Belén García a les W Series | Mediagé Comunicación

Belén García ha aconseguit el seu primer podi a les W Series després de tenir-lo a tocar en més d'una ocasió en dues temporades. La pilot vallesana ha obtingut el segon lloc en el circuit Paul Ricard del Gran Premi de França.

La de l'Ametlla, nascuda a Granollers, va aterrar a França plenament recuperada després de dues setmanes d'indisposició. A les qualificacions del divendres, Garcia aconseguia la cinquena millor posició, tot i els problemes amb el motor. En cursa, va tenir una molt bona sortida i va guanyar ràpidament dues places després de superar Marta García i la companya d'equip, Nerea Martí. La cursa va ser accidentada i per segona vegada va haver d'entrar el cotxe de seguretat. Al tram final, la vallesana va avançar a Beitske Visser, que havia aconseguit el primer lloc de la graella de sortida, però ja no va poder superar la guanyadora de la cursa, Chadwick, que va quedar a tan sols 2,4 segons de García. 

“Estic molt contenta d'haver aconseguit el podi. He estat a prop diverses vegades, però aquesta ha estat la definitiva, per fi. El cap de setmana ha estat complicat per a mi. Porto dues setmanes una mica tocada i no he arribat en les meves millors condicions, així que el resultat encara em sap millor. El divendres vaig començar bé, amb bones sensacions, encara que no vaig acabar de tancar una bona volta, però en la qualificació vaig tenir problemes de motor, que em feia buits, i vaig perdre bastant temps en la meva volta bona. Per sort, s'ha solucionat de cara a la carrera, i he pogut fer una bona sortida i posar-me tercera en la primera corba. Després, he fet el que havia de fer després dels dos cotxes de seguretat i gràcies a això he pogut quedar segona. He tingut bon ritme i durant gran part de la carrera he marcat la volta ràpida, així que tot ha anat de cara”, resumeix Belén García.

La pilot suma 18 punts a la seva casella de la classificació general i puja tres posicions, fins al quart lloc amb 46 punts. La vallesana se situa a set punts de la tercera, Visser, i a nou de la segona, Abbie Pulling. Les W Series ja han superat l'equador de la temporada i la pròxima cursa tindrà lloc el cap de setmana al circuit d'Hungaroring d'Hongria.

Edicions locals