El CEFS Ciutat de Granollers consuma el descens a la Tercera Catalana

El club projecta dos equips masculins la pròxima temporada amb l'objectiu de recuperar la Segona Catalana

Esports

| Xavier Solanas

La Segona Catalana de futbol sala no ha presentat cap sorpresa i finalment el CEFS Ciutat de Granollers no ha aconseguit la permanència. El sènior A va descendir de categoria i el filial, a la Tercera Catalana, havia obtingut l'ascens, sense premi final. "La normativa era clara, però no es va interpretar bé i un filial no pot pujar, si en aquella categoria baixa el primer equip. hem de ser realistes, estarem a la Tercera Catalana, no hi ha cap possibilitat de permanència", diu l'entrenador del sènior A, Sergio Berrio, que lamenta la pèrdua de la categoria.  

El club granollerí mantindrà els dos equips amateurs a la Tercera Catalana amb un clar objectiu, recuperar la Segona Catalana. El sènior A tindrà una plantilla completament nova amb sis jugadors que pugen del filial i sis incorporacions més; mentre que el B manté la meitat de la plantilla i té nous jugadors que procedeixen del juvenil. "Volem recuperar la Segona Catalana al més aviat possible, però sabem que serà complicat. Hem fet unes incorporacions de jugadors que ja van estar amb nosaltres i encara hem de fer algunes més", diu Berrio. 

La pretemporada al setembre

El club iniciarà la pretemporada el 5 de setembre. Encara no s'han publicat les agrupacions i el calendari de la Tercera Catalana, però el cos tècnic dels dos sèniors masculins preveu que la lliga es comenci a meitats de l'octubre.   

 

 

 

Edicions locals