El Circuit també va ser olímpic

Alemanya va guanyar la contrarellotge per equips i el podi es va completar amb el segon lloc d'Itàlia i el tercer de França

Esports

El Circuit també va ser olímpic
El Circuit també va ser olímpic | Circuit de Barcelona-Catalunya

La contrarellotge per equips de ciclisme dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 va tenir el seu inici i final a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. La cursa va tenir lloc el 26 de juliol del 1992 i la selecció d'Alemanya va imposar-se, seguit d'Itàlia, segona, i França, tercera. 

La prova tenia un recorregut de 102,8 km i va arribar fins als carrers de Barcelona. La sortida va ser des del Circuit i va agafar la direcció de Barcelona mitjançant Parets del Vallès per l'antiga N-152, ara C-17, i enllaçava amb l'A-7, ara C-33. En el tram d'autopista fins a Barcelona, els ciclistes van entrar en la capital catalana per l'avinguda Meridiana i van girar volta cap a Montmeló pel carrer València per fer el mateix itinerari fins a travessar la meta del Circuit. 

Alemanya va imposar-se en l'última prova de les olimpíades d'aquesta modalitat de ciclisme.  L'equip alemany, format amb Bernd Dittert, Christian Meyer, Uwe Peschel i Michael Rich, es va imposar amb un temps de 2 hores, 1 minut i 39 segons. El conjunt italià va completar el recorregut amb 2 hores, 2 minuts i 39 segons; mentre que el francès ho va fer en 2 hores, 5 minuts i 25 segons. 

Edicions locals