El primer lustre de l'Electropark

Aquest fet coincideix amb el retorn a l'escenari del parc Torras Villà

Cultura

A l'ElectroPark d'aquest any, tot són novetats. En primer lloc, arriben a la cinquena edició, un número rodó. De manera casual o no, aquest fet coincideix amb el retorn a l'escenari del parc Torras Villà, per bé que la darrera edició, la del 2019, celebrada a la plaça del Peix, va ser intensa i va deixar bon regust de boca. El dissabte 20 l'escenari no s'instal·larà a la zona de l'amfiteatre del parc, sinó en una ubicació que pretén beneficiar la comoditat del públic. Comptarà amb una barra amb servei de begudes i entrepans i també tallers dinamitzats per la colla blava, adreçats als més petits, per tal de crear un àmbit familiar durant el dia. Com explica un dels responsables, Ferran LeTung, "ens agrada que els nanos puguin estar per aquí, que s'amarin d'aquesta cultura i d'aquest estil música i que els seus pares estiguin tranquils i a gust".

Publicitada pels organitzadors com "una jornada amb la millor música electrònica del país dins la festa major de Granollers", dissabte 20 l'ElectroPark arrencarà al migdia i s'allargarà fins a la matinada. Com és habitual, evolucionarà "des d'un matí més vermutero i bailongo, a una tarda més relaxada i chill i fins a una nit més de ball", explica LeTung, de manera que els públics aniran canviant a mesura que avanci el dissabte. A més, també inclourà una sorpresa directament relacionada amb el centre d'interès de la colla blava.

Els protagonistes, per ordre d'aparició, seran NocturN (12 a 14 h); la dj granollerina Lauseek, tota una promesa (14 a 16 h); Dosha, l'àlies als plats del també granollerí Joel Parera, conductor de l'espai radiofònic Viatge electrònic (16 a 18 h); el mateix Ferran LeTung (18 a 20 h); NZ9 live!, format per membres del grup vallesà Tiger Menja Zebra (20 a 21.15 h) i el veterà dj barceloní Marc Frigola -que repeteix sessió després de ser present fa tres anys a la plaça del Peix- i dj Monkey com a caps de cartell i fent el tancament amb un b2b de gairebé quatre hores de durada "que segur que serà la bomba", opina LeTung. Alguns d'aquests noms ja van figurar, al juny, a la nit electrònica del festival Musik N Viu, programada pel col·lectiu Konghost.

Com explica LeTung, "la major part del pressupost el dedicàvem a la contractació d'artistes consagrats de l'escena catalana. Aquest any hem volgut canviar això i invertir els diners en qualitat de so i apostar per artistes locals. És una forma d'ajudar-los, i oferir el mateix nivell de qualitat. No ho volem deixar perdre, ens agrada l'espai i la marca que hem creat".

Edicions locals