'Ha estat una temporada complicada, però he crescut'

Judith Verdaguer marxa del Zaragoza després d'una campanya afectada per una lesió de gravetat

Esports

'Ha estat una temporada complicada, però he crescut'
'Ha estat una temporada complicada, però he crescut' | Zaragoza CFF

Judith Verdaguer ha marxat del Zaragoza CFF després del descens de l'equip al Reto Iberdrola, que és la segona màxima categoria estatal. La granollerina ha superat una temporada molt complicada perquè, a banda dels resultats esportius, va patir una lesió de gravetat que la va deixar sense competir gairebé tot el curs.

Verdaguer ja està del tot recuperada del trencament de lligaments creuat anterior, del menisc interior i exterior i un esquinç del posterior de la cama esquerra. "Ja fa dos anys vaig patir un descens amb la Santa Teresa i aquest curs ho he patit un altre cop. Repetir això no és una cosa senzilla de digerir, però és enriquidor perquè he crescut molt personalment", assenyala Judith Verdaguer, que explica que es va lesionar a finals del setembre del 2021 i va poder competir a l'abril després de set mesos de recuperació: "vaig entrar a totes les convocatòries de final de temporada, però el meu ritme de partit era diferent. Tot i això, vaig poder jugar a Barcelona contra l'Espanyol davant la meva família".

La granollerina vol oblidar la temporada que tot just ha acabat i mira amb il·lusió el pròxim curs, tot i que encara no té un destí confirmat. "Tinc ganes de marxar a l'estranger i estic mirant ofertes. Potser faig una passa cap enrere, però és el que necessito ara, perquè podria ser que això faci que després pugui fer dues passes endavant", augura la migcampista, que amb 25 anys té com objectiu tornar a la lliga espanyola en un futur i debutar a la Primera Divisió.

Edicions locals