Obertes les inscripcions per a la Diada de la Bicicleta, que se celebrarà el 25 de setembre

La matinal ciclista tindrà dues modalitats, una pedalada popular i una marxa cicloturista

Societat, Esports

Una imatge de la sortida de la pedalada popular, al parc Torras Villà
Una imatge de la sortida de la pedalada popular, al parc Torras Villà | Arxiu

El diumenge 25 de setembre la ciutat tornarà a viure la Diada de la Bicicleta, organitzada per l'Ajuntament de Granollers i el Club Triatló Granollers en el marc de la setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura. L’objectiu és el de promoure aquesta pràctica esportiva i de lleure, però també el seu ús com a mitja de transport urbà.

La matinal ciclista tindrà dues marxes esportives, amb la finalitat d’adaptar la pràctica de les dues rodes a totes les edats. Així, aquesta edició comptarà amb una pedalada popular de caràcter lúdic i familiar, apte per a tots els públics a partir de 8 anys i una marxa cicloturista, per a practicants habituals amb bicicleta de carretera, a partir de 16 anys. 

La primera modalitat consistirà en un recorregut d'11 quilòmetres de baixa dificultat que començarà a les 10.30 h al Parc del Congost i la segona tindrà un recorregut de 52 quilòmetres que començarà a les 8.30 h al Parc del Congost. Els dorsals es podran recollir a partir de les 7.30 h al punt de sortida.

Les inscripcions per a una o l’altra són gratuïtes però obligatòries i ja es poden fer a través d’aquest web i fins al 23 de setembre. 

Aquesta inscripció inclou una assegurança d'accidents, un avituallament líquid a l'arribada i els participants que ho desitgin podran comprar, per 3 euros, un esmorzar i beguda.

Edicions locals